OLINT logo
   

Stimaţi clienţi, Supermarketul OLINT functioneaza in programul normal
de lucru de Luni pana Vineri intre orele 8-19 si Sambata intre orele 8-16
cu stricta respectare a normelor de prevenire a COVID-19 prezentate AICI
Home
Webmail
FIRMA PRODUSE SERVICII DISTRIBUŢIE PARTENERI CARIERĂ CONTACT
 


Ce ne defineşte

OLINT este un nume prezent pe piaţă piata de peste 20 ani, timp în care compania a trecut de la un mic magazin de desfacere la Supermarketul care a devenit principalul centru comercial din zonă în domeniul materialelor de construcţii şi amenajări.

Atât locuitorii din Municipiul Rădăuţi cât şi din localităţile pe o rază de 50 km îşi împlinesc proiectele cu produsele pe care OLINT le oferă.

Agenţii noştri de vânzări au dezvoltat relaţii cu firme din 13 judeţe ale României, astfel luând naştere o importantă reţea de distribuţie.

Categoriile de produse pe care OLINT le oferă acoperă toate domeniile unei construcţii: de la structură, învelitori, instalaţii sanitare şi izolaţii la instalaţii electrice, finisaje, placări şi decoraţiuni interioare.

De-a lungul timpului am lucrat, direct sau indirect, cu cei mai importanţi producători de materiale de construcţii, am devenit unici importatori ale unor mărci care azi sunt consacrate pe piaţa românească şi am furnizat, de fiecare dată, cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri.

OLINT a fost desemnată, în mai multe rânduri, printre cele mai profitabile companii din Judeţul Suceava. Suntem în plin proces de perfecţionare şi dezvoltare, în continuă mişcare şi la fel de deschişi noilor colaborări.

OLINT creşte

Ca urmare a constantelor schimbări din piaţă, a fluctuaţiei preţurilor de la producători, a nevoii de a acoperi cererea din partea beneficiarilor finali şi a determinării de a nu pierde teren în faţa competitorilor, OLINT se adaptează şi încearcă de fiecare dată să vină cu cele mai flexibile soluţii pentru dumneavoastră.

Anul 2011 a cunoscut o politică de aprovizionare îmbunătăţită, o selectare şi optimizare a gamei de produse comercializate şi o concentrare pe produse cu preţuri  accesibile dar de bună calitate.

Nevoia de ordonare şi eficientizare a spaţiului din exterior destinat Logisticii şi raionului Materiale Grele a dus la reorganizarea acestor zone şi la ridicarea unor noi structuri în curtea Supermarketului.

OLINT
a reuşit să îşi dubleze capacitatea de stocare odată cu organizarea noilor spaţii destinate depozitării mărfii. Prin noua Magazie de aproximativ 1.400 mp, integral acoperită şi dotată cu rafturi pentru paleţi, putem acum realiza şi vânzare en-gros.

OLINT evoluează

Experienţa adunată în primii 6 ani de activitate din comerţul, distribuţia şi montajul materialelor pentru acoperiş, în special a ţiglei metalice, din care am acaparat o cotă de piaţă de peste 5 % între anii 2008 – 2009, ne-a determinat să devenim producători.

Astfel, cel mai mare proiect de dezvoltare pe care l-am iniţiat, de la deschiderea Supermarketului în vara anului 2005, a fost finalizat cu succes. Unitatea de Producţie a devenit operaţională în vara lui 2011.

Producem, sub marca proprie RUFSTER, o gamă de profile de ţiglă metalică şi tablă cutată, accesorii pentru sistemele de acoperiş, sistem de drenaj, profile gips-carton şi casete pentru faţadă.

RUFSTER
dispune de linii de producţie moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer oferind precizie fluxului tehnologic. Unitatea, cu o suprafaţă de aproximativ 2.200 mp, este dotată cu două poduri rulante, posibilitate de încărcare / descărcare drive-in şi spaţii de stocare acoperite, interioare şi exterioare, cu o suprafaţă totală de peste 1.500 mp.

Materia primă o reprezintă rolele din oţel protejat în sistem multistrat cu lăţime standard de 1250 mm, în diferite grosimi, culori şi straturi de finisaj, livrate de la cei mai importanţi producători de semifabricate feroase din Europa.  

Oferta RUFSTER

Cu o capacitate de producţie de peste 7,3 milioane de metri pătraţi pe an, cu cinci linii de ţiglă metalică şi trei linii de tablă cutată, cu investiţie constantă în stocuri de materie primă, RUFSTER îşi propune să dezvolte o reţea de distribuitori la nivel naţional.

Producţia este orientată pe bază de comenzi transmise din teren sau funcţie de necesarul pe care îl au revânzătorii, astfel încât beneficiarii au avantajul de a primi marfa executată special conform cerinţelor proiectelor, fără pierderi sau surplusuri de materiale, livrată în cel mai scurt timp pe şantier, gata de a fi pusă în operă.

RUFSTER oferă materiale de calitate, însoţite de Declaraţie de Conformitate, Certificat de Garanţie şi Declaraţie de Origine.

Controlul Calităţii se realizează pe tot parcursul procesului de producţie, de la materia prima, la fluxul tehnologic şi la materialele finite.

Pe lângă materialele fabricate în Unitatea de Producţie, RUFSTER oferă şi produsele complementare sistemelor de învelitori: folie anticondens, şuruburi şi accesorii de montaj, toate de bună calitate. Celor interesaţi, transmitem invitaţia de a ne vizita oricând Unitatea de Producţie RUFSTER. Pentru a afla mai multe informaţii despre companie şi despre produse, vă rugăm să accesaţi www.rufster.ro.
 
  
 
 
 
  
 


HOME / PRODUSE / SERVICII / DISTRIBUTIE / PARTENERI / CARIERA / CONTACT
POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
Copyright © 2020 OLINT Rădăuţi. Toate drepturile rezervate.
tigla metalica, tabla acoperis. Web design & optimizare seo - SANNET®.